Sensenberger Agrar-Technik

Sensenberger Agrar-Technik
Oberbreitsach 15
4906 Eberschwang
Telefoni mobil: +43 676 821252506
Faksi: +
Faqja hyrëse: http://www.sat-agrar.at
Öffnungszeiten
e Hënë
08:00 - 12:00
14:00 - 16:30
e Martë
08:00 - 12:00
14:00 - 16:30
e Mërkurë
08:00 - 12:00
e Enjte
08:00 - 12:00
14:00 - 16:30
e Premte
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: