Franz Noll Land-Forst-Gartentechnik

Inhabergeführter Landmaschinenfachbetrieb mit Spezialisierung auf Landini
und Valtra Schlepper, Stihl, Husqvarna, Honda , Emak Motorgeräte,
Gebrauchtmaschinen, Baumaschinen, Gebrauchtteile, eigener LKW,
Franz Noll Land-Forst-Gartentechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2013
Schöngrubstraße 20
82449 Uffing
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-noll.de
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: