Scherzinger Landtechnik

Wir sind seit über 80 Jahren ein Starker und zuverlässiger Parter in der Landtechnik.

Unsere Hauptfabrikate können sie auf unserer Homepage nachschauen unter: www.scherzinger-landtechnik.de
Scherzinger Landtechnik
Kreisstrasse 11
78199 Bräunlingen - Waldhausen
Telefoni: +49 771 61381
Telefoni mobil: +49 172 2878314
Faksi: +49 771 63655
Faqja hyrëse: http://www.scherzinger-landtechnik.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:30
13:30 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:30
13:30 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:30
13:30 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:30
13:30 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:30
13:30 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:30

Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: