A. Voitiech

Traditionelles Familienunternehmen im Landmaschinenhandel
TREGTAR
Anëtar që prej 2013
Kreisbacherstr. 25
3150 Wilhelmsburg
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://voitiech.at
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: