Wassenberg GmbH.

Wir sind ein modernes und leistungsfähiges Unternehmen mit über 120-jähriger Erfahrung in Vertrieb, Wartung sowie Reparaturen von Fahrzeugen,Maschinen und Geräten der kommunalen und privaten Gartentechnik.
Wassenberg GmbH.
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Von-Goldammer-Straße 31
41515 Grevenbroich
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.wassenberg-gmbh.de
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 16:30
e Martë
07:30 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 16:30
e Enjte
07:30 - 16:30
e Premte
07:30 - 15:30
e Shtunë
09:00 - 13:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: