Mühlbacher Landtechnik

Land-, Forst und Gartentechnik
Neu- und Gebrauchtmaschinenhandel
Mühlbacher Landtechnik
Nr. 17
5224 Auerbach
Telefoni: +43 7747 5214
Telefoni mobil: +43 664 0
Faksi: +43 7747 52144
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-muehlbacher.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: