KITE Zrt.

KITE Zrt.
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Bem József u. 1.
4181 Nádudvar
Telefoni: +36 54 480401
Faqja hyrëse: http://www.kite.hu/
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: