Eckoldt A. Industrie- und Landtechnik GmbH

Eckoldt A. Industrie- und Landtechnik GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Kesselsdorfer Str. 10
01723 Wilsdruff OT Grumbach
Telefoni: +49 35204 6790
Faksi: +49 35204 67915
Faqja hyrëse: http://www.eckoldt.com
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji komunale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: