Faltner GmbH

Hauptstr. 20-24
94124 Büchlberg
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.faltner.de Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 17:30
e Martë
08:00 - 17:30
e Mërkurë
08:00 - 17:30
e Enjte
08:00 - 17:30
e Premte
08:00 - 17:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: