Sentitechnik Anstalt

Sentitechnik Anstalt
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Bahnweg 32
9486 Schaanwald
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: https://www.sentitechnik.li
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: