Schönenberger Landtechnik OHG

Unser Betrieb befindet sich bei Singen am Hohentwiel,
ca. 10 km von Stein am Rhein (CH)

Weitere Infos zu unserer Firma finden Sie unter
www.landtechnik-schoenenberger.de
Schönenberger Landtechnik OHG
Industriestraße 14
78256 Steisslingen bei Singen a. Htwl.
Telefoni: +49 7738 926060
Faksi: +49 7738 926090
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-schoenenberger.de Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: