Seippel Landmaschinen GmbH

Die Firma Seippel Landmaschinen besteht seit über 170 Jahren, wir sind Case-IH Steyr und JCB Direkthändler und vertreiben über unsere Tochterfirma ATC in Groß-Gerau New-Holland Traktoren und Erntemaschinen. Weitere Exklusivmarken sind Lemken und Krone
Seippel Landmaschinen GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2009
Warthweg 8-10
64823 Groß-Umstadt
Telefoni: +49 6078 932550
Telefoni mobil: +49 170 6344986
Faksi: +49 6078 932549
Faqja hyrëse: http://www.seippel-landmaschinen.de Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 18:00
e Martë
07:30 - 18:00
e Mërkurë
07:30 - 18:00
e Enjte
07:30 - 18:00
e Premte
07:30 - 18:00
e Shtunë
07:30 - 13:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: