Seeber Paul

Seeber Paul
TREGTAR
Anëtar që prej 2008
Bruneckerstr. 3
39030 St. Lorenzen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.seeberpaul.com
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
e Martë
08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
e Mërkurë
08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
e Enjte
08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
e Premte
08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: