Hornung Landmaschinenvertrieb Import Export

Die Firma Hornung bietet Maschinen in der Grünlandpflege, Bodenbearbeitung, Saat und Pflege und für Transporte an.
Hornung Landmaschinenvertrieb Import Export
Hauptstraße 14
73485 Zöbingen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.agrarsysteme-hornung.de
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: