Grabner GmbH - Landmaschinenzentrum

Grabner GmbH - Landmaschinenzentrum
Josef-Hallamayr-Straße 66
8230 Hartberg
Telefoni: +43 3332 62478450
Faksi: +43 3332 62478250
Faqja hyrëse: http://www.stahlbau-grabner.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 17:00
e Martë
07:00 - 17:00
e Mërkurë
07:00 - 17:00
e Enjte
07:00 - 17:00
e Premte
07:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: