Lagerhaus-Technik Schärding

Lagerhaus-Technik Schärding
TREGTAR
Anëtar që prej 2003
Brunnwiesstrasse 3
4786 Brunnenthal
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.lagerhaus.at
Filialet tjera të kësaj kompanie tregtare
AT - Rohrbach 4150
AT - Aschbach 3361
Të gjitha filialet
Orari i punës
e Hënë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Martë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Mërkurë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Enjte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Premte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve