Hofbauer Wilhelm Ing., Landmaschinen Handel u. Reparatur

Nähere Infos erhalten Sie auf unserer Homepage unter www.w-hofbauer.at
Hofbauer Wilhelm Ing., Landmaschinen Handel u. Reparatur
Rohrbacher Str. 37
4184 Helfenberg
Telefoni: +43 7216 62390
Faksi: +43 7216 623920
Faqja hyrëse: http://www.w-hofbauer.at
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:15
13:00 - 17:00
e Martë
07:00 - 12:15
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:00 - 12:15
13:00 - 17:00
e Enjte
07:00 - 12:15
13:00 - 17:00
e Premte
07:00 - 12:15
14:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: