Bedenek és Társa Bt.

Gépkínálatunk:
Massey Ferguson, Armatrac, Branson, LGW, Zoomlion traktorok
Lemken, Maschio, Gaspardo, Tolmet munkagépek
Farmtech, pótkocsik
Trac-Lift homlokrakodók
OLIMAC kukorica adapterek
Ventura szárzúzók
Bedenek és Társa Bt.
TREGTAR
Anëtar që prej 2006
095/3. Hrsz.
7522 Kaposújlak
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.bedenek.hu
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve