Eibl & Wondrak Landtechnik GmbH

Eibl & Wondrak Landtechnik GmbH
Hofstättenweg 2
2201 Gerasdorf
Telefoni: +43 664 4032711
Telefoni mobil: +43 664 4032711
Faksi: +43 1 2506885
Faqja hyrëse: http://www.eibl-wondrak.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:45 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
12:45 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
12:45 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
12:45 - 16:30
e Premte
07:30 - 13:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: