Hohenwarter Landtechnik GmbH & Co KG

Landtechnik Hohenwarter ist der Versorger für Land- und Forstwirte, sowie Komunen, div. Unternehmen und Private für den Bereich, Land- und Forstwirtschaft, Kommunaldienst, Schneeräumung, Gartenbewirtschaftung und vielem mehr, was mit Technik zu tun hat.
Hohenwarter Landtechnik GmbH & Co KG
Gewerbegebiet 341
5090 Lofer
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.hohenwarter.com
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve