Abt Hanspeter Traktoren und Landmaschinen

Abt Hanspeter Traktoren und Landmaschinen
TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Hauptstrasse 33
4417 Ziefen
Telefoni: +41 61 9311181
Telefoni mobil: +41 79 2197725
Faksi: +41 61 9312496
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: