Kronenberg Hans

TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Menznauerstrasse / Daiwil
6130 Willisau
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.h-kronenberg.ch
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: