Uelis Werkstatt

TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Wislerenweg 8
3294 Büren an der Aare
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.ueliswerkstatt.ch
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: