EUR 165.000 ,--  përjashtuar. 19% TVSH
60 km/h Ausführung,Kabinenfederung pneumatisch,Gefederte Vorderachse,Frontkraftheber m. EHR,Frontzapfwelle,5 x DW hinten DUDK,1 x DW vorne,Klimaautomatik,Druckluftanlage 2-Kreis,Motorstaubremse,Luftgefederter Fahrersitz Evolution,2 Rundumleuchten,206 ltr. Hydraulikpumpe,Spiegel elektr. Und

Përkthe përshkrimin
Numri i brendshëm: 163.00010.5070098
Makina të përdorura
Lloji:
828 Vario Profi-Plus S4 **FZW**
PS:
280 PS / 206 kW
Orë pune:
665
Viti i prodhimit:
2019
Gomat e përparme
600/70R30
Gomat e pasme
710/70R42
Pajisjet e kontrollit me veprim të dyfishtë
5
Pajisje hidraulike para
Boshti i përparshëm
Frena me ajër të ngjeshur
Mbyllja e konusit të përparshëm
Regjistër elektronik shëndetësor (EHR)
Vend me ajër të kondicionuar
platformë: Kabina
Pjesa teknike e motorit: Katër rrotësh
Shpejtësia maksimale në km / h: 60 km/h dhe më shumë
Kërkesa për tregtarë
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.
Firmenlogo
Fricke Landtechnik Klänhammer Weg 2
17109 - Demmin
Kontaktperson
Tobias Roggemann  

Postadresse kontrolliert
Telefonnummer kontrolliert
ANëTAR Që PREJ 2010

  • Weiter
    Landwirt.com App laden!
    Kleinanzeigen, Landtechnik &Gratis inserieren mit der App!
    App gratis laden!