Egyéb Csort optikai válogató


A CSort színreválogatói innovatív és energiatakarékos berendezések, melyek célja a különféle ömlesztett anyagok optikai válogatása a nehezen elválasztha-tó szennyeződésektől. A válogatás a vizuális tulajdonságokon, például színen, alakon és textúrán alapul, mind az infravörös spektrumban, mind az összes többi látható spektrumban.

Csúcstechnológiájú válogatási algoritmusok, a hibátlan optikai rendszer és az RGB LED-világítású hátterek tökéletesen összeolvadnak, hogy pontosan azo-nosítsák a különféle textúrákat. Megbízható és rendkívül hatékony, közvetlenül a fúvókákba beépített fúvófejek azonnal kifújják a hibás anyagot az áramlásból, biztosítva a termék 99,99%-os tisztaságát.

Főbb jellemzők
Smartsort színreválogatók családja bemutatja az új generációs színreválogatókat.
Smartsort színreválogatókat úgy tervezték, hogy különböző termékek széles választékát válassza ki, nemcsak az alakjuk vagy a formájuk, hanem a textúrá-juk alapján is.

Az gép az innovációk és a legjobb minőségű, legmodernebb összetevők kombinációja, valamint a fotoelektron válogató tervezésében szerzett hosszú távú tapasztalat tette lehetővé számunkra, hogy olyan új színreválogató modellt hozzunk létre, amely képes a maximális teljesítmény és kényelem mellett a legbonyolultabb válogatási feladatok megoldására is.

Smartsort jellemzői:

Neurális rendezési
algoritmus
Az objektív elemzés innovatív neurális algoritmusai segítenek megoldani a korábban megoldhatatlannak vélt feladatokat, például csíkos napraforgó, mazsola szárral és anélküli válogatása stb.
A neurális algoritmus alkalmazása azt jelenti, hogy a program képes megta-nulni a legnehezebb tulajdonságok halmazának azonosítását, amelyek leírják a válogatási kritériumokat, mint például a termék intenzitása vagy egy hiba, alak, méret, foltosság, stb.
Ergonomikus Dizájn Smartsort maximálisan karbantartás-barát, könnyen használható és könnyen telepíthető.

Az ellenőrző rendszer csuklós részei lehetővé teszik a színválogató legszélső részeinek, például csúszdák, az elfogadó és elutasító termék elágazó csöveinek, pneumatikus rudak, stb. könnyű hozzáférését a tisztításhoz, ami különösen a poros és olajos termények válogatása esetén fontos. A vezérlőpanel kényelmes elrendezése növeli a kényelmet az eszköz beállításakor és működtetésekor. A könnyű vázszerkezet megkönnyíti a színreválogató szállítását és összeszerelését.
Moduláris
tervezés Smartsort hozzáadott modulok segítségével kész megduplázni vagy akár megháromszorozni a gyártási kapacitást.
Ez háromszoros ármegtakarítását jelent az új színválogató beszerzéséhez képest, helytakarékos, továbbá nem kell a régi berendezéseket szétszerelni és megszervezni az új gép szállítását.
Ipari fényjelzés
Lehetővé teszi a készülék állapotának gyors vizuális nyomon követését akár nagyobb távolságból is, következő módokban: válogatás, készenléti állapot, hiba vagy vészhelyzet.
Újrakonfiguráció Egyedülálló tulajdonság: Az Smartsort kiválasztásakor mindig biztos lehet abban, hogy még ha a minimális konfigurációjú gépet is vásárolta meg, bár-mikor frissítheti azt a következőkre: NIR, InGaAs, bi-chrome és RGB.
Ethernet Az Ethernet technológia jelentősen leegyszerűsíti a készülék internetkapcsolatát, lehetővé téve annak távoli beállítását, diagnosztikáját és működtetését
Szabályzás Az ön-intuitív kezelőpanel menüje felhasználóbarát felülettel rendelkezik, a magas szintű megjelenítés egyszerűsíti és megkönnyíti a kezelő munkáját. A gép indítását egyetlen gombnyomással hajthatja végre.
Ön-Diagnosztizálás Smartsort valós időben figyeli a főbb egységek és az agregátumok működési hatékonyságát, időben értesítve a kezelőt az eseményekről. Ha szükséges, akkor keresse meg az öndiagnosztikai információkat a folyamatos naplóban.
Szintérzékelők és távirányító A perifériák intelligens vezérlőrendszere automatikusan figyeli a készülék működési módjait, adaptív módon hozzáigazítva a termék szintjének változásához az adagoló garatban csatlakoztatható érzékelők segítségével. A színreválogató is csatlakoz

Prevedi opis
novi stroj
tip:
Csort optikai válogató
Zustandsklasse:
Besonders gut (Klasse 1)
Vprašanje za prodajalca

Té-Géta-68 Kft. Gárdonyi út 104
2941 - Ács

Nadaljnji oglasi iz te kategorije
Cuva de alimentare, lungime 7.5m, angrenat cu motor electric Pret cu TVA inclus! Imagin
EUR 300,--
Eladó Delta 50 típusú, javításra szoruló gabonafelszedőgép.
EUR 436,--
Wir bieten verschiedene in Deutschland hergestellte 2 mm und 3 mm dicke Getreiderohre; Wi
EUR 10,--
Verschiedene neue Getreidfeuchtigkeitsmessgeräte -Unimeter Digital € 299- netto -Sparex
EUR 299,--
Saug-Druckgebläse ist mit Zellenradschleuse -Saugzyklon und 3,2m Saugrüssel -Automatisch
EUR 3.590,--