EURO-POLOG

EURO-POLOG SHPNJP eshte nje nder kompanite me te njohura ne R. e Maqedonise qe meret me tregtimin dhe servisimin e maqinave bujqesore.E lindur ne vitin 1990 me vetem 2 persona te punesuar nisen punen me nje fillim modest por shume ambicioz.
Me kalimin e kohes EURO-POLOG u rit dhe u zhvillua si nje nder kompanite me te njohura te kasanje lemie ne vendin tone.
Sot,me me shume se 10 te punesuar,EURO-POLOG permes tregtise me vende te ndryshme eshte perfaqesues ekskluziv dhe distributore i shume prej kompanive te njohura boterore per prodhimin e maqinave dhe veglave bujqesore.
Pervec kesaje ne EURO-POLOG mund te furnizoheni edhe me pjese rezerve per
maqinat bujqesore si dhe me te gjitha llojet me kualitative te farerave dhe te pleherave kimik.
Ne perputhshmeri me trendet e reja ekonomike,kompania jone,duke i ndjekur kerkesat dhe deshirat e bleresve tane,ne bashkepunim me banka te ndryshme ben edhe kreditim gjate blerjes se prodhimeve tona dhe me ate ata behen me te kapeshme per bujqit.
Ekipi profesional i EU
EURO-POLOG
RIVENDITORE
Membro da 2018
Zhelinë, Tetovë
1226 Tetovë
Telefono: Mostra il numero di telefono
Mobile: Mostra numero di cellulare
Ambiti di attività
  • Macchine agricole
  • Trattori
  • Tecnica forestale
  • Frutticoltura
  • Orticoltura
Pianificatore di rotta
Inizio:
Destinazione:
Landwirt.com GmbH, your marketplace, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: +43 (0)316 931268
All information is supplied without guarantee - changes, print - and punctuation errors reserved
© Copyright 2022 Landwirt.com GmbH All rights reserved.
SERVICE HOTLINE
+43 316 931268
Mo.-Do. 08-12 und 13-16 Uhr
Fr. 08-12 Uhr