Zoomlion RS120

  • Zoomlion RS120
  • 7630-3a3f0e1959279d4ccc03cd6587b56af7-2199394

Motor injektimi direkt, fillim i përshtatshëm, konsumi i ulët i karburantit, tërheqje e lartë, besueshmëri e lartë dhe koeficient i lartë i rezervës së çift rrotullimit.
Me shasi të rëndë, tërheqje të lartë dhe bosht me shpejtësi të lartë me dy shpejtësi, funksionon më shumë efikasitet.
Efikasiteti i lartë i punës dhe ekonomia e mirë e karburantit në të gjitha llojet e detyrave të shtëpisë dhe transportit të tokës bujqësore.
Pajisur me pajisjen e kontrollit të operacionit anësor dhe pajisjen e mëngës së ndryshimit, që përmban kontroll të përshtatshëm, të rehatshëm dhe të besueshëm.
Përforcimi i fuqisë me shpejtësi të dyfishtë, duke përfshirë gamën e gjerë të makinerive dhe mjeteve opsionale dhe besueshmërisë së lartë.
Sistemi hidraulik i frenimit të shërbimit dhe sistemi i frenimit të parkimit të trajtuar me dorë, që paraqet siguri dhe besueshmëri.
Mjeti i plotë miraton dizajnin optimizues ergonomik për të përmirësuar ndjenjën e sigurisë së shoferit dhe komoditetin për të kontrolluar.
Një gjeneratë e re e avullit me avull, me pamje të bukur dhe elegante, në përputhje me kërkesat e sigurisë, pluhurit, zhurmës, heqjes së nxehtësisë dhe kërkesave të tjera të performancës.
Light dhe më të mirë të vulosur, të japë atë të lartë të performancës në bujqësi pemë fushë.
Pajisja hidraulike e ngritjes miratoi kontrollin e pozicionit dhe kontrollin e notit, i lehtë për t’u përdorur dhe siguron performancë të besueshme.


Modeli RS120
Terheqja 4×4
Dimensionet(mm) 4830*2280*2979
Fuqia Motorrike(kw) 88.2
Nr. Cilindrave 4,Turbo
Fuqia tërheqje(kN) 23.5
PTO(r/min) 540/1000
Rrote e para(mm) (1761)1805,1871,1895,2005
Rrote e pasme(mm) 1816-2410
Max. Fuqia ngritëse(kN) 22
Marshi 16F+8R
Gomat 13.6-24/18.4-34

Prevedi opis
AgroPijaca - rabljeni traktori i drugi rabljeni poljoprivredni strojevi na jednom mjestu! Rabljeni (standardni) traktor Zoomlion RS120, godine proizvodnje 2018 ima 82 KS (61 kW) i 0 radnih sati. Ovaj traktor točkaš košta 0 EUR . .
Novi stroj
Tip:
RS120
KS:
82 KS / 61 kW
Godina proizvodnje:
2018

Naim Berisha    
Prikazati broj telefona
Agribau Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 - Prishtine