Ein Service von

Egyéb Soraljművelő tőköz-kaszafejjel OMA tip.

HUF 2.286.000,--
inkl. 27% MwSt

(EUR 4.567 exkl. 27% MwSt)
Kontaktdaten
Name:
Béla Tóth
Telefon:
Nr. anzeigen
Sprache:
 
Neumaschine
  • Type:
  • Soraljművelő tőköz-kaszafejjel OMA tip.
  • Zustandsklasse:
  • Besonders gut (Klasse 1)


Beschreibung
Az OMA DT típ. kaszafejes soraljművelő függesztett, a traktor hátsó 3 pontjára szerelhető. Saját hidraulika rendszerrel rendelkezik, vagyis nem a traktor olajrendszerét használja, hanem a meghajtást kardántengellyel kapja a traktor TLT-ről. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. 1 pár hidraulika gyorcsatlakozó szükséges még a beállításhoz, a sor irányába vízszintes hidraulikus kitoláshoz.
Munkavégzéskor az 50 vagy 60 cm átmérőjű , hidromotoros hajtású körkaszafej rugó által vezérelve befordul a tőkék közé, majd kifordul, és újra be. A korong széle gumírozott, így a tőkét nem sérti. A gyom levágását vízszintes zúzókések és damilszálak végzik. Legalul csúszótalp található.
Használatukat szőlőkben javasoljuk, de különféle ültetvényekben, gyümölcsösökben is alkalmazhatók, de alkalmas villanypásztor alatti sáv tisztítására, kaszálására is. Opcióként kérhető damilos törzstisztító fej, erre lecserélve a kasza művelőfejet kétfunkciós gépet kapunk.

PDF Datenblatt
Meine Anfrage an den Händler
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.
Weitere Angebote dieses Händlers
EUR 9.000,--
auf Anfrage
EUR 549,--