Egyéb Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány

  • Egyéb Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány

EUR 4.901 ,--  exkl. 27% MwSt
Az OMA CA típ. forgóboronás soraljművelők függesztettek, a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők, csúszótalpakkal vagy mélységállító fémkerekekkel szereltek. Saját hidraulika rendszerrel rendelkeznek, vagyis nem a traktor olajrendszerét használják, hanem a meghajtást kardántengellyel kapják a traktor TLT-ről. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. 1 pár hidraulika gyorcsatlakozó szükséges még a beállításhoz, a sor irányába vízszintes hidraulikus kitoláshoz.
Munkavégzéskor a dupla forgóboronafogak függőlegesen bemélyednek a talajba, gyökerestől kiforgatják a gyomokat , fellazítják a földet, és javítják a talaj vízháztartását, nem képződik letömörödött "eketalp" réteg. A 65 cm munkaszélességű művelőfej az érzékelő pálca segítségével kikerüli a szőlőtőkéket, a szükséges min. tőtávolság 500 mm. Kiválóan alkalmasak köves talajok művelésére is, mivel a függőleges forgóelemek közül kipörögnek a kövek, gyomok és egyéb szármaradványok.
Használatukat elsősorban szőlőkben javasoljuk, de különféle ültetvényekben, gyümölcsösökben is alkalmazhatók. Opcióként kérhető mechanikus vagy elektrohidraulikus vészbeavatkozási (tőkekihagyási) lehetőség.
Három méretben készül, 90 vagy 115 vagy 140 cm-es kitolással a sor irányába. A feltüntetett ár a legkisebb, alapfelszerelt változatra vonatkozik.

Beschreibung übersetzen
Neumaschine
Type:
Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány
Zustandsklasse:
Besonders gut (Klasse 1)
Anfrage an den Händler
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.

Béla Tóth  
Nummer anzeigen
Agroker Eger Kistályai út. 6.
3300 - Eger

Transportkosten ermitteln
Kostenlos und unverbindlich
moosbrugger
Europaweiter Transport (inkl. Zollabwicklung) von Paketen, Teil-/Komplettladungen, Maschinen, Schwerlasten (auch mit Begleitfahrzeug).

moosbrugger
Schnelle und preiswerte Transport-Abwicklung von Landmaschinen aller Art in alle europäischen Länder.

moosbrugger
Nationale und internationale Transporte in ALLE EU Länder. Sondertransporte mit Überhöhe und Überbreite.

moosbrugger
Nah- und Fernverkehr. Einheimisches Personal und Fahrzeuge garantieren höchste Qualität im Maschinen-, Stückgut- und Sondertransport.Landwirt.com GmbH, your marketplace, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: +43 (0)316 931268
Alle Angaben ohne Gewähr - Druck- und Satzfehler vorbehalten. marktplatz@landwirt.com
© Copyright 2019 Landwirt.com GmbH Alle Rechte vorbehalten.
SERVICE HOTLINE
+43 316 931268
Mo.-Do. 08-12 und 13-16 Uhr
Fr. 08-12 Uhr