Agribau

AGRIBAU është një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë për shitjen e mekanizimit bujqësor. Kjo kompani është themeluar në vitin 2013, me një gamë të gjerë të produkteve, e cila mbulon të gjitha nevojat e fermerëve të vegjël të cilët e kanë pasion e deri tek fermat e mëdha industriale. Është përfaqësuese e markave më të njohura të traktorëve Landini, Tumosan, Dong-Feng, LS, John Deere, Ferrari etj., si dhe mjeteve bujqësore SIP Slovenia, INO, Alpler, Minos Agri, Fimaks, Kurtsan, Lukas Holland, Valpadana etj.

Të gjitha produktet plotësojnë standardet evropiane dhe garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të gjatë.
Agribau
REVENDEURS
Membre depuis 2018
Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 Prishtine
Téléphone: Voir le numéro de téléphone
Mobile: Voir le numéro de téléphone mobile
Site Web: http://www.agribau.com
Horaires d'ouverture
Jeudi
00:00 - 17:00
Domaines d'activité
  • Machines/ matériels agricoles
  • Tracteurs
  • Matériel forestier
  • Technologie municipale
  • Viticulture
  • Arboriculture
  • Matériels de maraîchage
  • Matériels de cour et d’étables
Planificateur d'itinéraire
Début:
Destination:

Toutes les annonces du revendeur
Trier les annonces par: