Sonstige FIMAKS

  • Sonstige FIMAKS
  • 7630-03bfb7849f700fd79ca3f7358b88c955-2431116

Shperndarse Plehu 10Ton – ka kapacitet 8.5 metër kub. Deri në 10 tonë pleh organik mund të ngarkohet dhe të përhapet në mënyrë homogjene. FMGR 10 është projektuar për ndërmarrjet me madhësi të mesme dhe të mëdha me fuqi 90 HP.

Kapaciteti Capacity (m3) 8,5
Lartësia (mm) 3100
Gjatësia (mm) 7500
Gjerësia (mm) 3000
Pesha (mm) 4100
PTO (rpm) 1000
Fuqia e kerkuar (kW/hp) 49/90
Rrotat 2 x (600.50 x 22.5)
Sistemi i pezullimit Cat.II
Kapaciteti (tons/hour) 35

Traduire la description
L’autre accessoire pour tracteurs Sonstige FIMAKS d’occasion (neuf s’il y a la designation “N” ou “Machine nouvelle”) . .
Machine/ matériel neuf
Type:
FIMAKS
Enquêtes au revendeur
 

Naim Berisha    
Voir le numéro de téléphone
Agribau Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 - Prishtine