LS U 60

  • LS  U 60
  • 7630-238346ad07db25d4267a62244db7ac04-2429302
  • 7630-238346ad07db25d4267a62244db7ac04-2429302

1. LS U 60 me motorr Mitsubishi
-Fuqia e motorrit Hp(kW) 60 (45)
(mm) 2047
- Motorri Mitsubishi 4 cilindra;Indirect injection
TIER IIIA
- Kapaciteti I motorrit (cc) 2505
- Kabina Deluxe me A/C (kondicioner)
- Pesha e traktorit pa tega (kg) 2200
- Rrotat:
Perpara 11.2 - 20
Prapa14.9 – 28
- Pto-I pamvarun / Ground Speed PTO
- PTO (rpm) 540 / 750 / 1000
- Pompa hydraulike (lpm) 34.4
- Pompa hydraulike e timonit (lpm) 17.8
- Total kapaciteti hydraulic (lpm) 52.2
- Lidhja ne 3 pika CAT II me kyqje te shpejte automatike
- Pesha ngritese (kgf) 1850
- 4 dalje hydraulike mbrapa
- Ftohja me uje
- PTO HP 49.3
- Rezervari I naftes (L) 60
- Transmissioni Synchro me Creeper
- Shpejtesite F16 x R16
- Joystik per ngarkues dhe bllok hydraulic per ngarkues perpara
- Drita te punes mbrapa
- Ulese e akordueshme
- Pesha perpara 6x20

Traduire la description
Le tracteur agricole LS U 60 d’occasion (neuf s’il y a la designation “N” ou “Machine nouvelle”) a la puissance de 61 CV (45 kW) CV (cheval-vapeur). Le tracteur agricole LS U 60 - année de construction 2019. .
Machine/ matériel neuf
Type:
U 60
CV:
61 CV / 45 kW
Année de construction:
2019
Enquêtes au revendeur
 

Naim Berisha    
Voir le numéro de téléphone
Agribau Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 - Prishtine