Landini Landini 5H T4i Series

  • Landini Landini 5H T4i Series
  • 7630-b5ca4545e46dde5f51a09d12f3c488ee-2195260
  • 7630-b5ca4545e46dde5f51a09d12f3c488ee-2195260
  • 7630-b5ca4545e46dde5f51a09d12f3c488ee-2195260

Tre vjet pas fillimit të saj në 2012, varg i traktorëve 5H tani është riorganizuar me një taksi sapo ridizajnuar. Duke paraqitur një dizajn me katër shtresa me platformë të sheshtë dhe dyer të pasme të varura, kabina e re siguron lehtësinë e qasjes në vendin e shoferit dhe dukshmërinë e pashoqe të gjithësisë.

E brendshme e kabinës është projektuar me vëmendje të kujdesshme ndaj çdo detaji. Të gjitha kontrollet janë të rregulluara në mënyrë ergonomike për rehati dhe lehtësi maksimale të funksionimit dhe kolltuk drejtues teleskopik i rregullueshëm me ane të kalibrimit me panelin e instrumenteve, duke i lejuar shoferit të monitorojë vazhdimisht performancën e traktorit. Sistemi i ajrit të kondicionuar është përmirësuar duke zhvendosur filtrat në shtyllat e pasme për pastrim më të lehtë. Si rezultat, çatia e taksive mund të ridizajnohet me një profil më të zbehur, duke lejuar që lartësia e përgjithshme e traktorit të reduktohet.

Nga ana teknike, traktorët e rinj 5H ofrojnë një rritje të rrjedhjes hidraulike (63 l / min + 30 l / min) dhe një rezervuar karburanti më të madh me kapacitet deri në 120 litra. Gama e re e traktorëve gjithashtu përmban përmirësimet e transmetimit. Transmetimi 12 + 12 i anijes së fuqisë me kontrollin e modulimit të anijes mund të përmirësohet në një kuti të shpejtësisë me shpejtësi 36 + 12 me një Powershift 3-speed T-Tronic që siguron një shpejtësi maksimale prej 40 km / h me shpejtësi të vogël të motorit.

Gama e traktorëve 5H përfshin katër modele – 90, 100, 110 dhe 115 – të gjitha të mundura nga motorët e rinj Perkins 854E-E34TA. E pajisur me teknologji me dy valë, sistemin e injektimit të përbashkët të hekurudhave dhe sistemin e recirkulacionit të gazit të shkarkuar (EGR), këto motorë 3.4-litra, katër cilindra dhe turbo-pas hidrokarbure plotësojnë rregulloret e emetimeve të përkohshme të Tier 4 dhe ofrojnë fuqi nga 88.5 në 113 kuaj fuqi. Tre modelet e para në rang vijnë standard me sistemin e dyfishtë të energjisë. Traktorët 5H janë gjithashtu në dispozicion me platformë iso-montuar.

Traduire la description
Le tracteur agricole Landini Landini 5H T4i Series d’occasion (neuf s’il y a la designation “N” ou “Machine nouvelle”) a la puissance de 88 CV (65 kW) CV (cheval-vapeur). Le tracteur agricole Landini Landini 5H T4i Series - année de construction 2018. .
Machine/ matériel neuf
Type:
Landini 5H T4i Series
CV:
88 CV / 65 kW
Année de construction:
2018
Enquêtes au revendeur
 

Naim Berisha    
Voir le numéro de téléphone
Agribau Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 - Prishtine