Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER

  • Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER

DOMINONI NAPRAFORGÓ-ADAPTER ROBUSZTUS, DE UGYANAKKOR EGYSZERŰ FELÉPÍTÉSE GARANTÁLJA A TÖKÉLETES MŰKÖDÉST, MIKÖZBEN A KARBANTARTÁSI IGÉNYEK MINIMÁLISAK.

A HOSSZÚ GYŰJTŐ TÁLCÁK KÖNNYEDÉN RÖGZÍTHETŐEK A MASSZÍV VÁZRA, ÉS CSAK EGY GYŰJTŐLÁNCCAL VANNAK ELLÁTVA. A NAPRAFORGÓ SZÁRÁNAK VÁGÁSÁT 4 FORGÓ KÉS VÉGZI, MELYEK NAGYON MAGAS ÜZEMI FORDULATSZÁMON DOLGOZNAK, ÉS KÖNNYEN CSERÉLHETŐEK. A CSERÉLHETŐ ADAPTÁCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN (FERDE FELHORDÓ KERET, CSATLAKOZÓK, VALAMINT LÁNCKEREKEK A MEGFELELŐ FORDULATSZÁMHOZ)

A NAPRAFORGÓ ADAPTER BÁRMILYEN TÍPUSÚ KOMBÁJNRA FELSZERELHETŐ, VAGY AKÁR UTÓLAG IS ÁTSZERELHETŐ EGYIK KOMBÁJNRÓL A MÁSIKRA.
4-5-6-7-8-9-10-12-14-16 soros fix
8-10-12 soros összecsukható
8-9-10-12 soros fix, szárzúzós
2 mm vastag acél lemezből készült, nagy, 95 cm hosszú gyűjtő tálcák
Soronként egyetlen, króm acél ötvözetű gyűjtőlánc 180 mm orrkerékkel

Traduire la description
Le cueilleur pour moissonneuse batteuse Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER d’occasion (neuf s’il y a la designation “N” ou “Machine nouvelle”) . Le cueilleur pour moissonneuse batteuse Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER - année de construction 2017. . Le cueilleur pour moissonneuse batteuse Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER a la largeur de 1200 cm. Le cueilleur pour moissonneuse batteuse Dominoni DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER a l’équipement supplémentaire suivante: Type de construction Fixe, Type de la tête de coupe Cueilleur mais
Machine/ matériel d'occasion
Type:
DOMINONI NAPRAFORGÓ SORFÜGGETLEN ADAPTER
Largeur de travail:
1200 cm
Année de construction:
2017
Classe d'état:
Particulièrement bon (classe d'état 1)
Enquêtes au revendeur
 

István Gál      
Voir le numéro de téléphone
Firmenlogo
Premium
Adresse vérifiée
Numéro de téléphone vérifié
MEMBRE DEPUIS 2016
GI-GA Farm Kft. Baross G. u. 11.
2884 - Bakonyszombathely