Agribau

AGRIBAU është një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë për shitjen e mekanizimit bujqësor. Kjo kompani është themeluar në vitin 2013, me një gamë të gjerë të produkteve, e cila mbulon të gjitha nevojat e fermerëve të vegjël të cilët e kanë pasion e deri tek fermat e mëdha industriale. Është përfaqësuese e markave më të njohura të traktorëve Landini, Tumosan, Dong-Feng, LS, John Deere, Ferrari etj., si dhe mjeteve bujqësore SIP Slovenia, INO, Alpler, Minos Agri, Fimaks, Kurtsan, Lukas Holland, Valpadana etj.

Të gjitha produktet plotësojnë standardet evropiane dhe garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të gjatë.
Agribau
HÄNDLER
Mitglied seit 2018
Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 Prishtine
Telefon: +383 44 239472
Mobil: +383 38 748882
Website: http://www.agribau.com
Öffnungszeiten
Donnerstag
00:00 - 17:00
Tätigkeitsbereiche
  • Landtechnik
  • Traktoren
  • Forsttechnik
  • Kommunaltechnik
  • Weinbau
  • Obstbau
  • Gemüsebau
  • Hof- und Stalltechnik
Routenplaner
Start:
Ziel:

Alle Angebote des Händlers
Sortierung: