Haxhijaha

Kompania Haxhijaha Sh.P.K. eshte themeluar ne vitin 1989 dhe eshte kompania e pare dhe lidere ne tregun vendor per import-export te mekanizmave dhe paisjeve bujqesore te gjitha profileve. Poashtu, mund te theksohet se kompania eshte me e kompletuara ne tregun vendor sa i perket paisjeve dhe mekanizmave bujqesore pasi ne ofrojme edhe pjese rezerve dhe pjese apo material harxhues per keto paisje Ne jemi ne vazhdimesi te zgjerimit te games se produkteve te kesaj linje pasi pretendojme te jemi sa me afer klienteles sone dhe te ofrojme produkte sa me cilesore, ne fakt synojme te jemi “one stop shop” per klientelen tone ne menyre qe te kursejme kohen e tyre te vlefshme.Perveq tjerash, kompania ne kuader te veprimtarise se vet ka nje sukses te madhe edhe me import-export te vajrave cilesor, filtera te cdo lloji, bateri te brendeve te njohura boterore si dhe nje game bukur te gjere te gomave. Edhe me keto produkte, kompania ka arritur te penetroje bukur mire ne tregun vendor sa qe mbulon mbi gjysmen e Kosoves
ТЪРГОВЕЦ
member since 2018
Rr. Xhelal Hajda
21010 Rahovec
телефон: Show telephone number
мобилен: Show mobile number
Area of business activities
  • Agricultural machinery
  • Tractors
  • Forest technology
система за планиране на маршрута
Начало; запалване:
дестинация:
Landwirt.com GmbH, your marketplace, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: +43 (0)316 931268
All information is supplied without guarantee - changes, print - and punctuation errors reserved
© Copyright 2022 Landwirt.com GmbH All rights reserved.
SERVICE HOTLINE
+43 316 931268
Mo.-Do. 08-12 und 13-16 Uhr
Fr. 08-12 Uhr